MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Mleczko pszczele, pyłek kwiatowy i jad pszczeli
Abstrakt
Autorzy
Barbara Topyła
Marek Kowalczyk
Monika Kędzierska-Matysek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-286-0208-3
Rok wydania:
*
2022
Informacje:
*
Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
209-220
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo DiG
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0