MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of yeast strains on the content of volatile compounds in polish red wines
Abstrakt
Autorzy
Anna Stój
Tomasz Czernecki
Bożena Sosnowska
Agnieszka Bucoń
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Informacje:
*
International Conference "Challenges in Food Flavor and Volatile Compounds Analysis", Poznań 22-23 Sep. 2022 / Book of abstracts
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Poznań 2022
Szczegóły:
*
s. 37
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0