MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Consumers behavior towards food safety
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Niewczas-Dobrowolska
Eugenia Czernyszewicz
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Quality Challenges. Edited by Joanna M. Dziadkowiecand Magdalena Niewczas-Dobrowolska.
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-67287-33-3
Rok wydania:
*
2022
DOI:
*
10.48226/978-83-67287-33-3
Informacje:
*
Quality challenges pod redakcją: Joanna M. Dziadkowiec i Magdalena Niewczas-Dobrowolska.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
195-207
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Rys Tomasz Paluszyński
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2022-11-07
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0