MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Bezpieczeństwo produktów przemysłu spożywczego - systemy zarządzania jakością
Abstrakt
Autorzy
Emilia Osmólska
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zarządzanie Innowacyjne w Gospodarce i Biznesie
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
DOI:
*
10.25312/2391-5129.34/2022_03eomsad
Tom / rocznik:
*
34
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
43-51
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0