MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of sonication on the anti-radical activity of pork loin protein hydrolyzates after six months of ageing
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Dariusz Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
Proceedeings and Abstracts of the 68th International Congress of Meat Science and Technology, August 22-25, 2022, Kobe, Ja
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Kobe 2022
Szczegóły:
*
s. 175
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0