MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Edukacyjna rola turystyki kulinarnej
Abstrakt
Autorzy
Piotr Dominik
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Akademia Finansów i Biznesu Vistula
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-64614-59-0
Rok wydania:
*
2021
Rozdziały:
*
Motywy i bariery zakupu regionalnych produktów kulinarnych województwa lubelskiego
[AUT.]
Anna Mazurek-Kusiak
, [AUT.]
Beata Prukop ,
[AUT.]
Joanna Trafiałek .
Warszawa 2021 2021,
Akademia Finansów i Biznesu Vistula
, s. 169-179, 978-83-64614-59-0
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0