MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Assessment of antioxidant properties and qualitative analysis of blackcurrant leaf extract and its fraction
Abstrakt
Autorzy
Monika Staszowska-Karkut
Barbara Chilczuk
Małgorzata Materska
Marzena Pabich
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
12th International Conference on Biotechnology and Bioengineering 2022 and 6th International Conference on Agricultural and Food Science 2022 : Conference Program and Abstract Book
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
[b.m] 2022
Szczegóły:
*
s. 94-95
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0