MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of extrusion-cooking process parameters on selected characteristics of NSP-Rich wheat flour enriched with fungal xylanase addition
Abstrakt
Autorzy
Piotr Lewko
Agnieszka Wójtowicz
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Informacje:
*
Abstract Book -8th International Conference on Food Chemistry and Technology (October 12-14, 2022,Rome, Italy and online (hybrid conference)).
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Rome 2022
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0