MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatków owocowych na wybrane cechy tekstury wzbogaconych bezglutenowych przekąsek ekstrudowanych (IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 20-21.10.2022)
Abstrakt
Autorzy
Jakub Soja
Julia Wrona
Kamila Węglowska
Agnieszka Wójtowicz
Maciej Combrzyński
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Lublin 2022
Szczegóły:
*
s. 50-50
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0