MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku mączki z topinamburu na wybrane cechy fizyczne pieczywa pszennego
Abstrakt
Autorzy
Marta Parszewska
Magdalena Jaworska
Anna Wirkijowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Informacje:
*
III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7259-372-6
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Lublin 2022
Szczegóły:
*
s. 17
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0