MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Barwa i oświetlenie żywności - zapewnienie jakości wyrobów mięsnych
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Stasiak
Agnieszka Latoch
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność w XXI wieku - jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
DOI:
*
10.24326/mon.2022.15
Informacje:
*
Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
89-103
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0