MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Funkcjonalne produkty mięsne o obniżonej zawartości azotanu (III) sodu w żywieniu dzieci
Abstrakt
Autorzy
Karolina M. Wójciak
Paulina Kęska
Dariusz Stasiak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
[b.wyd.]
Informacje:
*
IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa z cyklu Żywność - Żywienie - Dietetyka na temat: żywienie dzieci w/po pandemii
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Częstochowa 2022
Szczegóły:
*
s. 61-62
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0