MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku wybranych ciemnych owoców na teksturę i barwę chrupek bezglutenowych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).
Abstrakt
Autorzy
Julia Wrona
Kamila Węglowska
Jakub Szewczuk
Dawid Świderski
Piotr Lewko
Jakub Soja
Agnieszka Wójtowicz
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-943796-9-8
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Lublin 2023
Szczegóły:
*
s. 102-102
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0