MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem (Convection-steam ovens with the function of smoking with natural smoke)
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Gospodarka Mięsna
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2023
Numer zeszytu:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
14-16
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0