MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antropogeniczne źródła kadmu i ołowiu w żywności
Abstrakt
Autorzy
Anna Winiarska-Mieczan
Maciej Bąkowski
Małgorzata Kwiecień
Robert Krusiński
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Chełmie
Informacje:
*
VII Konferencja Naukowa z cyklu: Nauka i praktyka – rolnictwo różne spojrzenia na temat : Europejski zielony ład – wyzwanie dla rolnictwa. Materiały konferencyjne. Chełm 05 czerwca 2023
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-966895-1-1
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Chełm 2023
Szczegóły:
*
s. 53-54
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0