MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Sea buckthorn extracts as potential food additives, assessment of their antibacterial and antioxidant properties
Abstrakt
Autorzy
Chilczuk Barbara
Rybczyńska-Tkaczyk Kamila
Bohacz Justyna
Materska Małgorzata
Pabich Marzena
Staszowska-Karkut Monika
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain.
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Valencia 2023
Szczegóły:
*
s. 23
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0