MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale
Abstrakt
Autorzy
Maciej Combrzyński
Beata Biernacka
Agnieszka Wójtowicz
Kupryaniuk K.
Tomasz Oniszczuk
Marcin Mitrus
Renata Różyło
Marek Gancarz
Mateusz Stasiak
Kamila Kasprzak-Drozd
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
International Agrophysics
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2023
DOI:
*
10.31545/intagr/168434
Tom / rocznik:
*
37
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
353-364
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2023-09-14
Liczba punktów:
100
Impact Factor:
2
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0