MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analysis of the quality and chemical composition of double-yolked eggs compared to those with normal structure (Analiza jakości i składu chemicznego jaj dwużółtkowych w porównaniu z jajami o prawidłowej budowie)
Abstrakt
Autorzy
K. Drabik
K. Wengerska
Ł. Urbaś
K. Kasperek
J. Batkowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.wyd.]
Informacje:
*
XXXIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce”: Materiały konferencyjne, 20-22.09 września 2023 r. Wrocław, Poland = XXXII International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Conference proceedings/ Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83967387-2-1
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Wrocław 2023
Szczegóły:
*
s. 79-80
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0