MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku serwatki kwasowej i sonikacji na stabilność mikrobiologiczną i chemiczną farszów z jagnięciny
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Stasiak
Agnieszka Latoch
Andrzej Junkuszew
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski
Informacje:
*
Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu: XV Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. Kraków, 21–22 września 2023 r. Materiały konferencyjne. Opracowanie redakcyjne / Dorota Gałkowska, Emilia Bernaś
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-962880-3-5
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Kraków 2023
Szczegóły:
*
s. 107
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0