Zamrażanie jako czynnik kształtujący twardość i ubytek masy owoców kiwi po rozmrożeniu (Freezing as a factor shaping the hardness and weight loss of kiwifruit after thawing)

Abstrakt

Autorzy

Damian Kałduś
Damian Kałduś
Piotr Ł. Kopyt
Piotr Ł. Kopyt
Wiktor Bielawski
Wiktor Bielawski
Katarzyna Siwak
Katarzyna Siwak
Sofiia Danko
Sofiia Danko
rozdział z monografii
Polski
978-83-7259-403-7
2023
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej.
31-40
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
witryna wydawcy
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
20
0
0
0