MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena możliwości wykorzystania błonnika jabłkowego do suplementacji makaronu
Abstrakt
Autorzy
Piotr Zarzycki
Anna Wirkijowska
Aldona Sobota
Dorota Teterycz
Katarzyna Kozłowicz
Agnieszka Sagan
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski
Informacje:
*
Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu: XV Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. Kraków, 21–22 września 2023 r. Materiały konferencyjne. Opracowanie redakcyjne / Dorota Gałkowska, Emilia Bernaś
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-962880-3-5
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Kraków 2023
Szczegóły:
*
s. 61
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0