MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku masła orzechowego na jakość serów (Effect of peanut butter addition on cheese quality)
Abstrakt
Autorzy
Aleksandra Gajowik
Dominika Antol
Anna Teter
Monika Kędzierska-Matysek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7259-403-7
Rok wydania:
*
2023
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej.
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
23-30
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2023-10-01
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0