MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość żywności jako kierunek rozwoju rolnictwa UE. Systemy produkcji żywności certyfikowanej - cele, szanse i ograniczenia. Autorzy monografii/ Jacek Walczak, Monika Skowrońska, Beata Feldyn-Szewczyk, Andrzej Madej, Katarzyna Ratusz, Wojciech Krawczyk. Anna Dominiak, Przemysław Rodzkiewicz/ Autorzy aneksu/ Karolina Witewska -Chmielewska, Anna Nawrot, Wiesław Zawadzki. Redakcja naukowa pod redakcją/ Monika Skowrońska, Jacek Walczak
Abstrakt
Autorzy
Jacek Walczak
Monika Skowrońska
Beata Feledyn-Szewczyk
Andrzej Madej
Katzryna Ratusz
Wojciech Krawczyk
Anna Dominiak
Przemysław Rzodkiewicz
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe Scholar
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-67450-54-6
Rok wydania:
*
2023
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
80
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0