Jakość żywności jako kierunek rozwoju rolnictwa UE. Systemy produkcji żywności certyfikowanej - cele, szanse i ograniczenia. Autorzy monografii/ Jacek Walczak, Monika Skowrońska, Beata Feldyn-Szewczyk, Andrzej Madej, Katarzyna Ratusz, Wojciech Krawczyk. Anna Dominiak, Przemysław Rodzkiewicz/ Autorzy aneksu/ Karolina Witewska -Chmielewska, Anna Nawrot, Wiesław Zawadzki. Redakcja naukowa pod redakcją/ Monika Skowrońska, Jacek Walczak

Abstrakt

Autorzy

Jacek Walczak
Jacek Walczak
Beata Feledyn-Szewczyk
Beata Feledyn-Szewczyk
Andrzej Madej
Andrzej Madej
Katzryna Ratusz
Katzryna Ratusz
Wojciech Krawczyk
Wojciech Krawczyk
Anna Dominiak
Anna Dominiak
Przemysław Rzodkiewicz
Przemysław Rzodkiewicz
monografia
Wydawnictwo Naukowe Scholar
Polski
978-83-67450-54-6
2023
witryna wydawcy
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
80
0
0
0