Ocena możliwości zagospodarowania produktów ubocznych przemysłu owocowo-warzywnego do produkcji ciastek owsianych (Assessment of the possibility of using byproducts of the fruit and vegetable industry for the production of oat cookies)

Abstrakt

Autorzy

Magda Pastusiak
Magda Pastusiak
Mikołaj Ociesa
Mikołaj Ociesa
rozdział z monografii
Angielski
978-83-7259-403-7
2023
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej.
89-99
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Inżynieria zarządzania. Cyfryzacja produkcji.
witryna wydawcy
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
20
0
0
0