MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of physical parameters and spectral characterization of the quality of soaps containing by-products from the food industry
Abstrakt
Autorzy
Patrycja Łusiak
Renata Różyło
Jacek Mazur
Paweł Sobczak
Arkadiusz Matwijczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Scientific Reports
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2024
DOI:
*
10.1038/s41598-024-54794-3
Tom / rocznik:
*
14
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
4687
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2024-02-26
Liczba punktów:
140
Impact Factor:
3,8
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0