MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nutritional value of meat and meat products and their role in human health. [Editorial]
Abstrakt
Autorzy
Joanna Stadnik
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Inne
Czasopismo:
*
Nutrients
Informacje:
*
2024 Vol. 16 Issue 10
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2024
Szczegóły:
*
Article number 1446.
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2024-05-11
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0