MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ zróżnicowanej obróbki termicznej na barwę, teksturę i zawartość związków bioaktywnych owocników pieczarki (Agaricus bisporus)
Abstrakt
Autorzy
Piotr Stanikowski
Patryk Siczek
Waldemar Gustaw
Ewa Jabłońska-Ryś
Wojciech Radzki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
GAJT Wydawnictwo 1991 s.c
Informacje:
*
Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. XIV Konferencja technologów przetwórstwa owoców i warzyw. red. A. Nawirska-Olszańska
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66292-35-2
Rok wydania:
*
2024
Miejsce wydania:
*
Wrocław 2024
Szczegóły:
*
s. 94-95
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0