2023

1. Changes in the content of vitamin C during storage of viburnum, rowan and wild rose fruits
inne publikacje [AUT.] Marzena Pabich, [AUT.] Małgorzata Materska, [AUT.] Monika Staszowska-Karkut, [AUT.] Barbara Chilczuk, [AUT.] Ewa Małek . W: Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej "Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość" 11-12 maja 2023, Warszawa (The book of abstracts. Xth international session of young scientific staff "Food science development. Sustainable future" 11-12 may 2023, Warsaw)., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Warszawa 2023 2023, s. 94
2. The effect of fruit additives on the health-promoting properties of green tea
inne publikacje [AUT.] Barbara Chilczuk, [AUT.] Małgorzata Materska, [AUT.] Marzena Pabich, [AUT.] Monika Staszowska-Karkut. W: Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej "Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość" 11-12 maja 2023, Warszawa (The book of abstracts. Xth international session of young scientific staff "Food science development. Sustainable future" 11-12 may 2023, Warsaw)., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Warszawa 2023 2023, s. 84
4. Effect of honey addition on the antioxidant activity of coffee infusions
inne publikacje [AUT.] Monika Staszowska-Karkut, [AUT.] Barbara Chilczuk, [AUT.] Małgorzata Materska, [AUT.] Marzena Pabich. W: XXVII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość”. Warszawa, 11-12.05.2023. Książka streszczeń., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Warszawa 2023 2023, s. 101
5. Wykorzystanie odpadów z przetwórstwa warzyw w produkcji makaronu
inne publikacje [AUT.] Dorota Teterycz, [AUT.] Aldona Sobota. W: XXVII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość”. Warszawa, 11-12.05.2023. Książka streszczeń., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Warszawa 2023 2023, s. 58
7. The utilization of non-standard hydrocolloids in meat gel strengthening of sterilized canned lamb.
inne publikacje [AUT.] Robert Waraczewski, [AUT.] Patrycja Skwarek, [AUT.] Joanna Stasiak . W: Książka streszczeń. XXVII sesja naukowa sekcji młodej kadry naukowej "Rozwój nauk o żywności. Zrównoważona przyszłość" 11-12 maja 2023, Warszawa (The book of abstracts. Xth international session of young scientific staff "Food science development. Sustainable future" 11-12 may 2023, Warsaw)., Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Warszawa 2023 2023, s. 78

2018

9. Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi
rozdział z monografii [AUT.] Marzena Pabich, [AUT.] Małgorzata Materska, [AUT.] Monika Staszowska-Karkut. W: Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż, Kraków 2018 2018, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności s. 27-36, 978-83-946796-1-3
Elementów na stronie: