2024

1. Wczesna śmiertelność piskląt - czym jest i co ją powoduje?
artykuł [AUT.] Sofiia Danko , [AUT.] Dawid Ziobro , [AUT.] Patrycja Jóźwiak , [AUT.] Wojciech Madzula , [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Justyna Batkowska. Polskie Drobiarstwo 2024 Nr 4 s. 8-10

2023

2. Indyk biały czy kolorowy?
artykuł [AUT.] Anna Czech, [AUT.] Justyna Batkowska. Polskie Drobiarstwo 2023 Nr 2 s. 2-5
3. Jaja ptaków jako nutraceutyki
artykuł [AUT.] Amelia Kowalska , [AUT.] Oliwia Fischer , [AUT.] Paulina Wac , [AUT.] Savelii Ishchenko , [AUT.] Renata Zdun , [AUT.] Szymon Grzejszczak , [AUT.] Dominika Krakowiak , [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Justyna Batkowska. Polskie Drobiarstwo 2023 Nr 9 s. 47-52

2022

7. Wpływ fermentowanych śrut roślin oleistych na jakość surowców drobiarskich
artykuł [AUT.] Karolina Wengerska, [AUT.] Anastasiya Ramankevich , [AUT.] Dawid Ziobro , [AUT.] Kamil Drabik. Polskie Drobiarstwo 2022 Nr 1 s. 42-44
8. By przepiórkom żyło się lepiej
artykuł [AUT.] Anastasiya Ramankevich , [AUT.] Kinga Rokicka , [AUT.] Karolina Wengerska, [AUT.] Kamil Drabik. Polskie Drobiarstwo 2022 Nr 4 s. 57-71

2021

14. Jakość jaj perliczych w aspekcie możliwości ich przechowywania
artykuł [AUT.] Yaroslava Lewandowska , [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Damian Spustek , [AUT.] Karolina Wengerska, [AUT.] Justyna Batkowska. Polskie Drobiarstwo 2021 Nr 9 s. 57-63
15. Wybrane czynniki wpływające na jakość mięsa drobiowego
artykuł [AUT.] Dawid Ziobro , [AUT.] Kinga Rokicka , [AUT.] Karolina Wengerska, [AUT.] Małgorzata Stopyra , [AUT.] Justyna Batkowska, [AUT.] Kamil Drabik. Polskie Drobiarstwo 2021 Nr 11 s. 48-50

2020

20. Niechłodnicze metody przechowalnictwa jaj konsumpcyjnych, cz.1
artykuł [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Justyna Batkowska, [AUT.] Jakub Chalimoniuk . Polskie Drobiarstwo 2020 Nr 5 s. 8-10
21. Niechłodnicze metody przechowalnictwa jaj konsumpcyjnych, cz. II
artykuł [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Justyna Batkowska, [AUT.] Natalia Kanadys . Polskie Drobiarstwo 2020 Nr 6 s. 10-13
22. „Okno klucia”- czyli co wpływa na synchronizację wylęgu?
artykuł [AUT.] Dawid Ziobro , [AUT.] Justyna Batkowska, [AUT.] Kamil Drabik. Polskie Drobiarstwo 2020 Nr 8 s. 48-51
23. Rasy i odmiany indyków - historycznie i obecnie
artykuł [AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Anna Kłos , [AUT.] Damian Spustek , [AUT.] Justyna Batkowska. Polskie Drobiarstwo 2020 Nr 9 s. 56-60

2019

2018

2017

2015

28. Zastosowanie wybranych ziół leczniczych w produkcji drobiarskiej
artykuł [AUT.] Karrar Imad Abdulsahib Al-Shammari , [AUT.] Jacek Ambrożkiewicz , [AUT.] Justyna Batkowska, [AUT.] Magdalena Gryzińska. Polskie Drobiarstwo 2015 T. 23 Nr 2 s. 20-24
Elementów na stronie: