2022

2021

4. Strawberry phenolic extracts effectively mitigated metabolic disturbances associated with high-fat ingestion in rats depending on the ellagitannin polymerization degree
artykuł [AUT. KOR.] Ewa Żary-Sikorska , [AUT.] Bartosz Fotschki , [AUT.] Krzysztof Kołodziejczyk , [AUT.] Adam Jurgoński , [AUT.] Monika Kosmala , [AUT.] Joanna Milala , [AUT.] Michał Majewski , [AUT.] Katarzyna Ognik, [AUT.] Jerzy Juśkiewicz . Food & Function 2021 T. 12 Nr 13 s. 5779-5792, DOI: 10.1039/d1fo00894c

2020

5. Chemical stability of fructans in apple beverages and their influence on chronic constipation
artykuł [AUT. KOR.] Paweł Glibowski, [AUT.] Michał Skrzypek , [AUT.] Magdalena Ćwiklińska, [AUT.] Monika Drozd , [AUT.] Aleksandra Kowalska . Food & Function 2020 T. 11 Nr 5 s. 3860-3866, DOI: 10.1039/c9fo02596k

2016

2015

2014

8. The effect of red wine consumption on hormonal reproductive parameters and total antioxidant status in young adult male rats
artykuł [AUT.] Mariusz Oczkowski , [AUT.] Dominika Średnicka- Tober , [AUT.] Małgorzata Stachoń , [AUT.] Aleksandra Kołota , [AUT.] Ewa Wolińska-Witort , [AUT.] Agnieszka Malik, [AUT.] Ewelina Hallmann , [AUT.] Anna Rusaczonek , [AUT.] Joanna Gromadzka-Ostrowska . Food & Function 2014 T. 5 Nr 9 s. 2096-2105, DOI: 10.1039/c4fo00108g
Elementów na stronie: