2017

2015

2014

4. Rheological properties of mixed gels: gelatin, konjac glucomannan and locust bean gum
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Tom Brenner , [AUT.] Katsuyoshi Nishinari , [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Marta Wesołowska-Trojanowska. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2014 T. 20 Nr 3 s. 607-611, DOI: 10.3136/fstr.20.607
5. Ca2+-induced egg white isolate gels with various microstructure
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Katsuyoshi Nishinari , [AUT.] Akihiro Handa . FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2014 T. 20 Nr 6 s. 1207-1212, DOI: 10.3136/fstr.20.1207

2013

Elementów na stronie: