10.
Znaczenie mięsa wołowego w diecie człowieka jako źródła bioaktywnych składników pokarmowych
rozdział z monografii
[AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Ewa Januś, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.]
Edyta Hołody
,
[AUT.]
Aneta Krawiec
,
[AUT.]
Katarzyna Zdrzałek
.
W: Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt. Praca zbiorowa pod redakcją / Bogumiły Pilarczyk, Agnieszki Tomzy-Marciniak, Renaty Pilarczyk i Jana Udały, Szczecin 2021 2021, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie s. 49-64, 978-83-7663-309-1
16.
Uwarunkowania prawne wykorzystania zwierząt w testowaniu kosmetyków
inne publikacje
[AUT.] Ewa Januś, [AUT.] Piotr Stanek.
W: Środowisko a zdrowie i dobrostan ludzi i zwierząt : konferencja dedykowana członkiniom szczecińskiego oddziału PTP w związku z ich przejściem na emeryturę : prof. dr hab. Aleksandra Balicka-Ramisz, dr hab. Małgorzata Pilecka-Rapacz, prof. US, prof dr hab. Lidia Kołodziejczyk : Szczecin, 11 czerwca 2021 / Polskie Towarzystwo Parazytologiczne Oddział w Szczecinie [i 8 pozostałych], Szczecin 2021 2021, s. 60, 978-83-64906-47-3
30.
Ocena jakości masła dostępnego na rynku lubelskim
rozdział z monografii
[AUT.]
Dominika Polesiak
,
[AUT.]
Jowita Kwiatkowska
,
[AUT.]
Katarzyna Zdrzałek
,
[AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Małgorzata Dmoch, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.]
Justyna Zdyb-Domaradzka
,
[AUT.]
Agnieszka Żelazna
,
[AUT.]
Kamila Steciuk
.
, Lublin 2021 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 146-153
|