2023

1. Impact of food safety and nutrition knowledge on the lifestyle of young poles - The case of the Lublin region
artykuł [AUT.] Andrzej Soroka, [AUT.] Anna K. Mazurek-Kusiak , [AUT.] Joanna Trafiałek , [AUT. KOR.] Agnieszka Godlewska , [AUT.] Joanna Hawlena, [AUT.] Sasikumar Nair Surya , [AUT.] Kachniarz Katarzyna , [AUT.] Kolanowski Wojciech . Sustainability 2023 T. 15 Nr 16 s. 12132, DOI: 10.3390/su151612132
2. Polish-Lithuanian border cuisine as an idea for the promotion and expansion of the region’s tourist attractiveness
artykuł [AUT.] Andrzej Soroka, [AUT.] Anna K. Mazurek-Kusiak , [AUT.] Szymon Chmielewski, [AUT. KOR.] Agnieszka Godlewska . Foods 2023 T. 12 Nr 13 s. 2606, DOI: 10.3390/foods12132606
3. Push and pull factors influencing the choice of a health resort by Polish treatment-seekers
artykuł [AUT. KOR.] Agnieszka Godlewska , [AUT.] Anna K. Mazurek-Kusiak , [AUT.] Andrzej Soroka. BMC PUBLIC HEALTH 2023 T. 23 s. 2192, DOI: 10.1186/s12889-023-17086-5

2022

2021

7. Motywy i bariery uprawiania orientacji sportowej w środowisku leśnym
artykuł [AUT.] Anna K. Mazurek-Kusiak , [AUT.] Andrzej Soroka. Sylwan 2021 T. 165 Nr 2 s. 157-164, DOI: 10.26202/sylwan.2021004

2020

2019

10. Consumer motivation to buy organic food depends on lifestyle
artykuł [AUT.] Andrzej Soroka, [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. Foods 2019 T. 8 s. 581, DOI: 10.3390/foods8110581

2018

2017

14. Zasoby naturalne Poleskiego Parku Narodowego a rozwój turystyki
artykuł [AUT.] Andrzej Soroka, [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. Sylwan 2017 T. 161 Nr 3 s. 259-264, DOI: 10.26202/sylwan.2016113

2016

21. Motywy uprawiania turystyki na obszarach Poleskiego Parku Narodowego
rozdział z monografii [AUT.] Andrzej Soroka, [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. , Białystok 2016 2016 s. 159-167, 978-83-62069-67-5

2015

Elementów na stronie: