9.
Herbal mixture with antimicrobial activity in cow diet: effect on quality of milk and dairy products
inne publikacje
[AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Renata Klebaniuk, [AUT.] Magdalena Stobiecka.
W: Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, Porto, Portugal, 5 th – 9 th September, 2022, Porto 2022 2022, s. 420, 978-90-8686-385-3
12.
The effect of herbal mixture addition in the feeding of cows on the physicochemical properties and antioxidant potencial of milk and produced yoghurts
inne publikacje
[AUT.] Magdalena Stobiecka, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Joanna Wajs.
W: Proceedings of 2th [!] International Agricultural, Biological & Life Science conference: Agbiol 2021,1 –3 september 2021, Edirne,Turkey / Ed. Yalcin Kaya, Trakya 2021 2021, s. 364, 978-975-374-300-6
21.
Analiza rynku mlecznych produktów bezlaktozowych
inne publikacje
[AUT.] Joanna Wajs, [AUT.]
Karolina Król
,
[AUT.] Magdalena Stobiecka.
W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2021 2021, s. 120
24.
Profile of free fatty acids in yoghurts manufactured on the basis of organic cow milk
inne publikacje
[AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Joanna Wajs, [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Magdalena Stobiecka.
W: Proceedings of 2. International Agricultural, Biological & Life Science Conference: Agbiol / ed. Yalcin Kaya, Edirne Turkey, September 1-3, 2020., Edirne 2020 2020, s. 513-520, 978-975-374-279-5
|