2024

1. Credibility of food processing companies in terms of food safety: perspective of Generation Z consumers.
artykuł [AUT.] Eugenia Czernyszewicz, [AUT.] Małgorzata Wiśniewska . Central European Management Journal 2024 T. 31 Nr 4 s. 247, DOI: 10.1108/CEMJ-10-2022-0175

2023

2. Survey of young consumer’s attitudes using food sharing attitudes and behaviors model
artykuł [AUT.] Małgorzata Wiśniewska , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. British Food Journal 2023 T. 125 Nr 1 s. 242-261, DOI: 10.1108/BFJ-09-2021-1025
3. Food safety culture assessment. Sars-cov-2 perspective
artykuł [AUT. KOR.] Małgorzata Z. Wiśniewska , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz, [AUT.] Tomasz Grybek . International Journal for Quality Research 2023 T. 17 Nr 2 s. 485-500, DOI: 10.24874/IJQR17.02-12
4. Determinants of Polish young adults' attitudes toward food safety
artykuł [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. British Food Journal 2023 T. 125 Nr 9 s. 3389-3403, DOI: 10.1108/BFJ-11-2022-0948
5. The determinants of trust in food safety from the perspective of Generation Z students
artykuł [AUT.] Eugenia Czernyszewicz, [AUT. KOR.] Małgorzata Z. Wiśniewska . Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sec. H Oeconomia 2023 T. 57 Nr 3 s. 57-79, DOI: 10.17951/h.2023.57.3.57-79
6. Just culture maturity assessment tool and its application in medium-sized food company in Poland
artykuł [AUT.] Małgorzata Wiśniewska , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz, [AUT.] Małgorzata Koniuszy . Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sec. H Oeconomia 2023 T. 57 Nr 4 s. 217-235, DOI: 10.17951/h.2023.57.4.217-235

2022

9. Istota i znaczenie kultury bezpieczeństwa w produkcji żywności
inne publikacje [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. W: Żywność w XXI wieku - innowacje czy powrót do tradycji : Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r., Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2022 2022, s. 38-39
10. Attitudes of young adult consumers regarding food safety during meals preparation
inne publikacje [AUT.] Eugenia Czernyszewicz, [AUT. KOR.] Magdalena Niewczas-Dobrowolska . W: Proceedings of the 39th International Business Information Management Association (IBIMA), 30-31 May 2022, Granada, Spain. Business excellence and innovation management: A 2025 Vvsion to sustain economic development in the era of pandemic, International Business Information Management Association Conference (IBIMA), Granada 2022 2022, s. 1889-1900, 978-0-9998551-8-8
11. Consumers behavior towards food safety
rozdział z monografii [AUT. KOR.] Magdalena Niewczas-Dobrowolska , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. W: Quality Challenges. Edited by Joanna M. Dziadkowiecand Magdalena Niewczas-Dobrowolska., Poznań 2022 2022, Wydawnictwo Rys Tomasz Paluszyński s. 195-207, 978-83-67287-33-3, DOI: 10.48226/978-83-67287-33-3

2020

2019

16. The assessment of food safety culture in small franchise restaurant in Poland
artykuł [AUT.] Małgorzata Wiśniewska , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz, [AUT.] Anna Kałuża . British Food Journal 2019 T. 121 s. 2365-2378, DOI: 10.1108/BFJ-03-2019-0152
17. The effect of location on the value of ornamental trees using the example of a green space in Lublin
artykuł [AUT.] Eugenia Czernyszewicz, [AUT.] Małgorzata Szymańska , [AUT.] Beata Żuraw, [AUT.] Katarzyna Leziak . REAL ESTATE MANAGEMENT AND VALUATION 2019 T. 27 s. 53-61, DOI: 10.2478/remav-2019-0035
18. Scalenie i wymiana gruntów jako sposób poprawy funkcjonalności nieruchomości gruntowych na przykładzie wybranego obiektu w gminie Bychawa
inne publikacje [AUT.] Wioletta Porzucek , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. W: "Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki”- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z Jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii, Lublin, 12 -13.06.2019 r., [b.w], Lublin 2019 2019, s. 34
20. Katedra Zarządzania i Marketingu
rozdział z monografii [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. W: Księga pamiątkowa: 75-lecie Wydziału Agrobioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, Lublin 2019 2019, 978-83-7259-300-9
21. Scalenie i wymiana gruntów jako sposób poprawy funkcjonalności nieruchomości gruntowych na przykładzie wybranego obiektu w gminie Bychawa
inne publikacje [AUT.] Wioletta Porzucek , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. W: "Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki"- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego, Lublin, 12 -13.06.2019, [b.w], Lublin 2019 2019, s. 34

2018

26. The behaviors and the attitudes of consumers towards the novelty assortment on fruit market in the aspect of neophobia phenomenon
inne publikacje [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. W: 21st Annual International Conference ENTERPRISE AND COMPETITIVE ENVIRONMENT, Conference Proceedings, March 22- 23, 2018 Mendel University in Brno, Czech Republic/ Svatopluk Kapounek, Veronika Kočiš Krůtilová (eds.), Brno 2018 2018, 978-80-7509-561-9
27. Aspekty, podejścia, narzędzia i techniki stosowane w ocenie ryzyka
rozdział z monografii [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. , Lublin 2018 2018, Uniwersytet Medyczny w Lublinie s. 19-42, 978- 83-953029-0-9

2017

30. Wymiary solidarności społecznej przedsiębiorstw
rozdział z monografii [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. W: Zarządzanie jakością w przestrzeni organizacyjno-społecznej / pod redakcja naukową Tadeusza Sikory, Kraków 2017 2017, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ s. 261-272, 978-83-942362-7-4
Elementów na stronie: