2019

2018

4. Effect of starch type and processing conditions on mechanical properties of starch-based foams
inne publikacje [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Paulina Pawelczyk , [AUT.] Leszek Mościcki. W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 138, 978-83-89969-59-0

2017

5. Application of extrusion-cooking technique for foamed starch-based materials
inne publikacje [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Anna Oniszczuk. W: International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017, [Kraków] 2017 2017
6. Selected physical properties of extruded foamed materials based on starch
rozdział z monografii [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Ozge Ozmen . W: IX International Scientific Symposium Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : Symposium Proceedings / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert, Lublin 2017 2017 s. 76-81, 978-83-937433-2-2, DOI: 10.24326/fmpmsa.2017.14
8. Moisture sorption characteristics of extrusion-cooked starch protective loose-fill cushioning foams
artykuł [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Anita Kwaśniewska , [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Bożena Gładyszewska, [AUT. KOR.] Siemowit Muszyński. International Agrophysics 2017 T. 31 Nr 4 s. 457-463, DOI: 10.1515/intag-2016-0071
9. Ekstruzja pianek skrobiowych i ich wybrane cechy fizyczne
inne publikacje [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Katarzyna Żelizko , [AUT.] Ozge Ozmen . W: Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 23-24- listopada 2017 r., Lublin 2017 2017, 978-83-943796-3-6

2016

10. Badania mikrostruktury skrobii ekstrudowanej
inne publikacje [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Leszek Mościcki. W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r., [Warszawa] 2016
12. Application of extrusion-cooking for utilization of various cereal waste-brain in snacks
inne publikacje [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Magdalena Kręcisz, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Kasprzycka , [AUT.] Justyna Lalak , [AUT.] Jerzy Tys . W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, Lublin 2016, s. 66, 978-83-89969-43-9
13. Starch based foamed packaging materials
inne publikacje [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus. W: International Congress FoodTech 2016; III International Congress "Food technology, quality and safety", Novi Sad 2016, Serbia : XVII International Symposium "Feed Technology", Novi Sad 2016, Serbia, Novi Sad 2016, s. 213, 978-86-7994-049-0
14. Biodegradowalne skrobiowe spienione materiały opakowaniowe
inne publikacje [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus. W: Problemy gospodarki energią i środowiskiem w rolnictwie, leśnictwie i przemyśle spożywczym : (skróty referatów) / pod redakcją Arkadiusza Gendka ; Wydział Inżynierii Produkcji SGGW w Warszawie, Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej, Warszawa 2016, s. 119-120, 978-83-7583-696-7
15. Extrusion cooking: principles and practice
rozdział z monografii [AUT.] Leszek Mościcki. , [b.m.] 2016 s. 576-580, 978-0-12-384953-3, DOI: 10.1016/B978-0-12-384947-2.00265-8
16. Starch based foamed packaging materials
inne publikacje [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus. W: III International Congress Food Technology, Quality and Safety, Celebrating food : Proceedings, Food congress 25-27.10.2016 Novi Sad, Serbia, Novi Sad 2016, s. 151-156, 978-86-7994-050-6
18. A study of the solubility of biodegradable foams of thermoplastic starch
artykuł [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Magdalena Kręcisz, [AUT.] Arkadiusz Matysiak , [AUT.] Anna Smurzyńska , [AUT.] Leszek Mościcki. Journal of Ecological Engineering 2016 T. 17 Nr 4 s. 184-189, DOI: 10.12911/22998993/64554

2015

20. Selected nutritional and physicochemical properties of whole grain wheat and spelt precooked pasta products
inne publikacje [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Leszek Mościcki. W: 10th AISTEC Conference : Grains for feeding the world. Jointly organized with ICC on the occasion of the World Expo Milan 2015, Book of Abstracts, 1-3 July 2015 University of Milan, Via Festa del Perdono, Milan, Italy, Italy, Milan 2015, s. 41, 978-88-906680-2-9
21. Extrusion-cooking of starch based foamed packaging materials
inne publikacje [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk. W: Chemical engineering and biochemical engineering for a new sustainable process industry in Europe : 10th European Congress of Chemical Engineering 3rd European Congress of Applied Biotechnology 5th European Process Intensification Conference, ECCE10+ECAB3+EPIC5, September 27th-October 1st : Abstract Book, [b.m.] 2015, s. 1562, 978-2-910239-82-4
22. Radical scavenging activity of instant grits with addition of Chamomile flowers determined by TLC-DPPH• test and by spectrophotometric method
artykuł [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Karolina Wojtunik , [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Monika Waksmundzka-Hajnos . JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES 2015 T. 38 Nr 11 s. 1142-1146, DOI: 10.1080/10826076.2015.1028294
23. Specific mechanical energy consumption of extrusion-cooking of wheat foamed packaging materials
artykuł [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Magdalena Klimek , [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Stanisław Juśko. Agricultural Engineering 2015 T. 19 Nr 1 (153) s. 25-34, DOI: 10.14654/ir.2015.153.103
24. Influence of water addition on mechanical properties of thermoplastic starch foils
artykuł [AUT.] Dariusz Chocyk , [AUT.] Bożena Gładyszewska, [AUT.] Anna Ciupak, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Andrzej Rejak. International Agrophysics 2015 T. 29 Nr 3 s. 267-275, DOI: 10.1515/intag-2015-0031
28. Dodatek kory w produkcji biokompozytów skrobiowych
artykuł [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Leszek Mościcki. PRZEMYSL CHEMICZNY 2015 T. 94 Nr 10 s. 1748-1751, DOI: 10.15199/62.2015.10.19

2014

29. Energochłonność ekstruzji pszennych spienionych materiałów opakowaniowych
inne publikacje [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Magdalena Klimek , [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Andrzej Rejak, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Stanisław Juśko. W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 27, 978-83-63761-40-0
30. Produkcja ekstrudowanych odżywek dla dzieci
inne publikacje [AUT.] Magdalena Klimek , [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Leszek Mościcki, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Stanisław Juśko. W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 51, 978-83-63761-40-0
Elementów na stronie: