|                     12.
Evaluation of centrifugal force, erosion, strain rate, and wall shear in a Stairmand Cyclone                    
                    artykuł
[AUT.]                                 Sajed Naiemi Dizajyekan
, 
 [AUT. KOR.]                                 Gholamhossein Shahgholi
, 
[AUT.]                                 Adel Rezvanivand Fanaei
, 
[AUT.]                                 Vahid Rostampour
, 
[AUT.]                                 Vali Rasooli Sharabiani
, 
 [AUT. KOR.] Mariusz Szymanek , [AUT.] Ryszard Kulig .
Processes  2022 T. 10 Nr 5 s. 994, DOI: 10.3390/pr10050994
                                         13.
Interaction of different drying methods and storage on appearance, surface structure, energy, and quality of berberis vulgaris var. asperma                    
                    artykuł
[AUT.]                                 Seyede Laleh Talebzadeh
, 
[AUT.]                                 Hamideh Fatemi
, 
 [AUT. KOR.]                                 Majid Azizi
, 
[AUT.]                                 Mohammad Kaveh
, 
[AUT.]                                 Amirali Salavati Nik
, 
 [AUT. KOR.] Mariusz Szymanek , [AUT.] Ryszard Kulig .
Foods  2022 T. 11 Nr 19 s. 3003, DOI: 10.3390/foods11193003
                                         26.
Badania efektywności granulowania osadów pofermentacyjnych                    
                    inne publikacje
[AUT.] Ryszard Kulig , [AUT.]                                 Jawad Al-Aridhee
, 
[AUT.] Grzegorz Łysiak , [AUT.] Stanisław Skonecki , [AUT.] Renata Różyło , [AUT.] Monika Siastała , [AUT.] Alina Kowalczyk-Juśko .
 W: Postęp w inżynierii żywności, Lublin, 2017 2017, s. 94, 978-83-63761-90-5                                         28.
Zmiany parametrów tekstury chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku suszonej lucerny                    
                    inne publikacje
[AUT.] Renata Różyło , [AUT.] Dariusz Dziki , [AUT.] Alicja Ziemichód , [AUT.] Monika Siastała , [AUT.] Beata Biernacka , [AUT.] Grzegorz Łysiak , [AUT.]                                 Jawad Al-Aridhee
, 
[AUT.] Ryszard Kulig .
 W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r., [Warszawa] 2016                     |