12.
Evaluation of centrifugal force, erosion, strain rate, and wall shear in a Stairmand Cyclone
artykuł
[AUT.]
Sajed Naiemi Dizajyekan
,
[AUT. KOR.]
Gholamhossein Shahgholi
,
[AUT.]
Adel Rezvanivand Fanaei
,
[AUT.]
Vahid Rostampour
,
[AUT.]
Vali Rasooli Sharabiani
,
[AUT. KOR.] Mariusz Szymanek, [AUT.] Ryszard Kulig.
Processes 2022 T. 10 Nr 5 s. 994, DOI: 10.3390/pr10050994
13.
Interaction of different drying methods and storage on appearance, surface structure, energy, and quality of berberis vulgaris var. asperma
artykuł
[AUT.]
Seyede Laleh Talebzadeh
,
[AUT.]
Hamideh Fatemi
,
[AUT. KOR.]
Majid Azizi
,
[AUT.]
Mohammad Kaveh
,
[AUT.]
Amirali Salavati Nik
,
[AUT. KOR.] Mariusz Szymanek, [AUT.] Ryszard Kulig.
Foods 2022 T. 11 Nr 19 s. 3003, DOI: 10.3390/foods11193003
26.
Badania efektywności granulowania osadów pofermentacyjnych
inne publikacje
[AUT.] Ryszard Kulig, [AUT.]
Jawad Al-Aridhee
,
[AUT.] Grzegorz Łysiak, [AUT.] Stanisław Skonecki, [AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Monika Siastała , [AUT.] Alina Kowalczyk-Juśko.
W: Postęp w inżynierii żywności, Lublin, 2017 2017, s. 94, 978-83-63761-90-5
28.
Zmiany parametrów tekstury chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku suszonej lucerny
inne publikacje
[AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Alicja Ziemichód, [AUT.] Monika Siastała , [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Grzegorz Łysiak, [AUT.]
Jawad Al-Aridhee
,
[AUT.] Ryszard Kulig.
W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r., [Warszawa] 2016
|