3.
Structure and texture characteristics of novel snacks expanded by various methods
artykuł
[AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.]
Katarzyna Samborska
,
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
,
[AUT. KOR.] Anna Oniszczuk.
Materials 2023 T. 16 Nr 4 s. 1541, DOI: 10.3390/ma16041541
5.
The effect of fresh Kale (Brassica oleracea var. sabellica) addition and processing conditions on selected biological, physical, and chemical properties of extruded snack pellets
artykuł
[AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk, [AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.]
Marek Gancarz
,
[AUT.]
Jarosław Mołdoch
,
[AUT.]
Jarosław Szponar
,
[AUT. KOR.] Anna Oniszczuk.
MOLECULES 2023 T. 28 Nr 4 s. 1835, DOI: 10.3390/molecules28041835
7.
Nutritional characteristics of new generation extruded snack pellets with edible cricket flour processed at various extrusion conditions
artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.] Renata Różyło, [AUT.]
Jarosław Szponar
,
[AUT.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Anna Oniszczuk.
Antioxidants 2023 T. 12 Nr 6 s. 1253, DOI: 10.3390/antiox12061253
8.
Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale
artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Renata Różyło, [AUT.]
Marek Gancarz
,
[AUT.]
Mateusz Stasiak
,
[AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
.
International Agrophysics 2023 T. 37 Nr 3 s. 353-364, DOI: 10.31545/intagr/168434
10.
Possibility of water saving in processing of snack pellets by the application of fresh lucerne sprouts: selected aspects and nutritional characteristics
artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Renata Różyło, [AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
,
[AUT. KOR.] Anna Oniszczuk.
Journal of Ecological Engineering 2023 T. 24 Nr 12 s. 130-142, DOI: 10.12911/22998993/173009
19.
Physical properties, spectroscopic, microscopic, X-ray, and chemometric analysis of starch films enriched with selected functional additives
artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Iwona Budziak-Wieczorek, [AUT.]
Dariusz Karcz
,
[AUT.] Daniel Kamiński, [AUT.]
Sławomir Kulesza
,
[AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
,
[AUT.]
Marek Gancarz
,
[AUT.]
Iwona Kowalska
,
[AUT.]
Lidia Ślusarczyk
,
[AUT. KOR.] Arkadiusz Matwijczuk.
Materials 2021 T. 14 Nr 10 s. 2673, DOI: 10.3390/ma14102673
26.
Wybrane aspekty wykorzystania odpadów przemysłu rolno-spożywczego w produkcji żywności
inne publikacje
[AUT.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
,
[AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński.
W: VII Konferencja Naukowo-Techniczna, Nowe kierunki badań w inżynierii środowiska, energetyce, geodezji i leśnictwie. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Krzysztof Jóźwiakowski, Alina Kowalczyk-Juśko, Agata Basak, Barbara Kępowicz, Patrycja Pochwatka., Zwierzyniec 2021 2021, s. 46-47
28.
Wybrane aspekty procesu ekstruzji fasoli
inne publikacje
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk, [AUT.]
Abdallah Bouasla
.
W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 37-37
|