|                     3.
Structure and texture characteristics of novel snacks expanded by various methods                    
                    artykuł
[AUT.] Katarzyna Lisiecka , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz ,  [AUT. KOR.]                                 Katarzyna Samborska
, 
[AUT.] Marcin Mitrus , [AUT.] Tomasz Oniszczuk , [AUT.] Maciej Combrzyński , [AUT.] Jakub Soja , [AUT.] Piotr Lewko , [AUT.]                                 Kamila Kasprzak-Drozd 
, 
 [AUT. KOR.] Anna Oniszczuk .
Materials  2023 T. 16 Nr 4 s. 1541, DOI: 10.3390/ma16041541
                                         5.
The effect of fresh Kale (Brassica oleracea var. sabellica) addition and processing conditions on selected biological, physical, and chemical properties of extruded snack pellets                    
                    artykuł
[AUT.] Jakub Soja , [AUT.] Maciej Combrzyński , [AUT.] Tomasz Oniszczuk , [AUT.] Beata Biernacka , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz ,  [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk , [AUT.]                                 Karolina Wojtunik-Kulesza
, 
[AUT.] Maciej Bąkowski , [AUT.]                                 Marek Gancarz
, 
[AUT.]                                 Jarosław Mołdoch
, 
[AUT.]                                 Jarosław Szponar
, 
 [AUT. KOR.] Anna Oniszczuk .
MOLECULES  2023 T. 28 Nr 4 s. 1835, DOI: 10.3390/molecules28041835
                                         7.
Nutritional characteristics of new generation extruded snack pellets with edible cricket flour processed at various extrusion conditions                    
                    artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński , [AUT.] Tomasz Oniszczuk , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz , [AUT.] Beata Biernacka , [AUT.]                                 Karolina Wojtunik-Kulesza
, 
[AUT.] Maciej Bąkowski , [AUT.] Renata Różyło , [AUT.]                                 Jarosław Szponar
, 
[AUT.] Jakub Soja ,  [AUT. KOR.] Anna Oniszczuk .
Antioxidants  2023 T. 12 Nr 6 s. 1253, DOI: 10.3390/antiox12061253
                                         8.
Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale                    
                    artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński , [AUT.] Beata Biernacka , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz ,  [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk , [AUT.] Tomasz Oniszczuk , [AUT.] Marcin Mitrus , [AUT.] Renata Różyło , [AUT.]                                 Marek Gancarz
, 
[AUT.]                                 Mateusz Stasiak
, 
[AUT.]                                 Kamila Kasprzak-Drozd
.
                                
International Agrophysics  2023 T. 37 Nr 3 s. 353-364, DOI: 10.31545/intagr/168434
                                         10.
Possibility of water saving in processing of snack pellets by the application of fresh lucerne sprouts: selected aspects and nutritional characteristics                    
                    artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz , [AUT.] Beata Biernacka , [AUT.] Tomasz Oniszczuk , [AUT.] Marcin Mitrus , [AUT.] Jakub Soja , [AUT.] Renata Różyło , [AUT.]                                 Karolina Wojtunik-Kulesza
, 
[AUT.]                                 Kamila Kasprzak-Drozd
, 
 [AUT. KOR.] Anna Oniszczuk .
Journal of Ecological Engineering  2023 T. 24 Nr 12 s. 130-142, DOI: 10.12911/22998993/173009
                                         19.
Physical properties, spectroscopic, microscopic, X-ray, and chemometric analysis of starch films enriched with selected functional additives                    
                    artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński , [AUT.] Tomasz Oniszczuk ,  [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz , [AUT.] Marcin Mitrus , [AUT.] Marek Milanowski , [AUT.] Jakub Soja , [AUT.] Iwona Budziak-Wieczorek , [AUT.]                                 Dariusz Karcz
, 
[AUT.] Daniel Kamiński , [AUT.]                                 Sławomir Kulesza
, 
[AUT.]                                 Karolina Wojtunik-Kulesza
, 
[AUT.]                                 Kamila Kasprzak-Drozd 
, 
[AUT.]                                 Marek Gancarz
, 
[AUT.]                                 Iwona Kowalska
, 
[AUT.]                                 Lidia Ślusarczyk
, 
 [AUT. KOR.] Arkadiusz Matwijczuk .
Materials  2021 T. 14 Nr 10 s. 2673, DOI: 10.3390/ma14102673
                                         26.
Wybrane aspekty wykorzystania odpadów przemysłu rolno-spożywczego w produkcji żywności                    
                    inne publikacje
[AUT.] Jakub Soja ,  [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk , [AUT.] Katarzyna Lisiecka , [AUT.]                                 Kamila Kasprzak-Drozd
, 
[AUT.]                                 Karolina Wojtunik-Kulesza
, 
[AUT.] Tomasz Oniszczuk , [AUT.] Maciej Combrzyński .
 W: VII Konferencja Naukowo-Techniczna, Nowe kierunki badań w inżynierii środowiska, energetyce, geodezji i leśnictwie. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Krzysztof Jóźwiakowski, Alina Kowalczyk-Juśko, Agata Basak, Barbara Kępowicz, Patrycja Pochwatka., Zwierzyniec 2021 2021, s. 46-47                                         28.
Wybrane aspekty procesu ekstruzji fasoli                    
                    inne publikacje
[AUT.] Marcin Mitrus , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz , [AUT.] Tomasz Oniszczuk , [AUT.] Maciej Combrzyński , [AUT.] Katarzyna Lisiecka ,  [AUT. KOR.] Karol Kupryaniuk , [AUT.]                                 Abdallah Bouasla
. 
 W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w] , Stare Sady 2020 2020, s. 37-37                     |