2023

1. Importance of vitamin E in pig nutrition
inne publikacje [AUT.] Katarzyna Woś , [AUT.] Katarzyna Kwiatkowska, [AUT.] Anna Czech. W: 2nd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 19 April 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2023 2023, s. 033, DOI: 10.24326/ICDSUPL2.A033

2022

2. Etiologia i epidemiologia dermatoz
rozdział z monografii [AUT. KOR.] Anna Winiarska, [AUT.] Wioletta Samolińska, [AUT.] K. Jachimowicz , [AUT.] Katarzyna Kwiatkowska, [AUT.] Edyta Kowalczuk-Vasilev. W: Czynniki żywieniowe a stan skóry, włosów i paznokci. Fizjologia, dietoterapia, suplementy diety, bezpieczeństwo i skuteczność terapii, toksykologia pod redakcją / Anny Winiarskiej-Mieczan, Wioletty Samolińskiej, Edyty Kowalczuk-Vasilev, Lublin 2022 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 39-62, 978-83-7259-356-6

2021

5. The effect of Cu, Zn and Fe chelates on the antioxidative status of thigh meat of broiler chickens
artykuł [AUT. KOR.] Anna Winiarska, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] T. Mieczan , [AUT.] Katarzyna Kwiatkowska, [AUT.] K. Jachimowicz . Animal 2021 T. 15 Nr 10 s. 100367, DOI: 10.1016/j.animal.2021.100367

2020

2019

12. Effect of caponisation on bone development in native male chickens
artykuł [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Kornel Kasperek, [AUT. KOR.] Anna Winiarska, [AUT.] Anna Danek-Majewska, [AUT.] Katarzyna Kwiatkowska, [AUT.] Anna Arczewska-Włosek , [AUT.] Łukasz Jarosz, [AUT.] Eva Zaricka . Annals of Animal Science 2019 T. 19 Nr 4 s. 991-1007, DOI: 10.2478/aoas-2019-0057
13. Effect of caponisation on bone development in native male chickens in Poland
inne publikacje [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Kornel Kasperek, [AUT. KOR.] Anna Winiarska, [AUT.] Anna Danek-Majewska, [AUT.] Katarzyna Kwiatkowska, [AUT.] Anna Arczewska-Włosek , [AUT.] Łukasz Jarosz, [AUT.] Eva Zaricka . W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r., Poznań 2019 2019, s. 59
14. Fatty acids profile, antioxidative status and dietetic value of the breast muscle in broiler chickens receiving different doses of glycine-Zn chelates
inne publikacje [AUT. KOR.] Anna Winiarska, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Katarzyna Kwiatkowska. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r., Poznań 2019 2019

2018

26. Analysis of bone mineralization, osteometric and mechanical properties in turkey hens at slaughter demonstrates a influence of housing system but not stocking density
artykuł [AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.] Renata Klebaniuk, [AUT.] Bożena Kiczorowska, [AUT.] Anna Danek-Majewska, [AUT.] Zwenyslawa Zasadna , [AUT.] Agnieszka Tomczyk , [AUT.] Jakub Kosiński , [AUT.] Piotr Jarzyna , [AUT.] Adrian Kubaczyński , [AUT.] Katarzyna Kwiatkowska, [AUT.] Alicja Budzyńska . Annals of Warsaw University of Life Sciences-SGGW. Animal Sciences 2018 T. 57 Nr 4 s. 315-325, DOI: 10.22630/AAS.2018.57.4.30

2017

29. The content of lead and cadmium in fruit-flavoured yoghurts and cream cheeses
artykuł [AUT. KOR.] Anna Winiarska, [AUT.] Bożena Kiczorowska, [AUT.] Robert Krusiński, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Katarzyna Kwiatkowska, [AUT.] Renata Klebaniuk. Journal of Elementology 2017 T. 22 Nr 4 s. 1333-1345, DOI: 10.5601/jelem.2017.22.1.1383
Elementów na stronie: