2024

1. The effect of the addition of powdered Sumac (Rhus coriaria L.) and cold plasma treatment on the quality of carrot juice
artykuł [AUT. KOR.] Emilia Osmólska, [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] A. Sagan , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Joanna Pawłat . Applied Sciences-Basel 2024 T. 14 Nr 3 s. 1263, DOI: 10.3390/app14031263
3. Pozostałości poprodukcyjne - ważne dodatki prozdrowotne i funkcjonalne do żywności
artykuł [AUT.] Aleksandra Rolewicz , [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] A. Sagan . Przemysł Spożywczy 2024 T. 78 Nr 5 s. 30-32, DOI: 10.15199/65.2024.5.4
4. Primary teeth exposition on non-thermal plasma
inne publikacje [AUT.] Joanna Pawłat , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT. KOR.] Dawid Zarzeczny , [AUT.] Elżbieta Grządka , [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] Marta Krajewska, [AUT.] Machoy Monika , [AUT.] Mazur-Lesz Agnieszka . W: 3rd Annual Meeting of the PlasTHER COST Action, 10th-13th June 2024, Budapest, Hungary COST Action CA20114 Therapeutical application of Cold Plasmas - PlasTHER / Book of Abstracts, Budapest 2024 2024, s. 74
5. Niekonwencjonalne metody utrwalania produktów rolno-spożywczych
monografia [AUT. KOR.] Emilia Osmólska, [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] Joanna Pawłat . Kraków 2024 2024, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, 978-83-64377-58-7
6. Analysis of water intended for drinking in terms of the content of nitrogen compounds (Ammonium Nitrogen, Nitrates (III) and (V))
rozdział z monografii [AUT.] Luiza Kubisiak-Banaszewicz , [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] Paweł Sobczak. W: Farm machinery and processes management in sustainable agriculture. XII International Scientific Symposium 2024, Lublin 2024 2024, Springer s. 240-245, 978-3-031-70954-8

2023

9. Effect of supplementation of freshly pressed carrot juice with Rhus coriaria L. on changes in juice quality
artykuł [AUT. KOR.] Emilia Osmólska, [AUT. KOR.] Monika Stoma, [AUT.] A. Sagan , [AUT.] Barbara Chudzik , [AUT.] A. Starek-Wójcicka . Sustainability 2023 T. 15 s. 719, DOI: 10.3390/su15010719
10. Quality of tomato juice as influenced by non-thermal air plasma treatment
artykuł [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] A. Sagan , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT. KOR.] Emilia Osmólska, [AUT.] Marta Krajewska, [AUT.] Elżbieta Grządka , [AUT.] Narumol Matsuyama , [AUT.] Nobuya Hayashi , [AUT.] Joanna Pawłat . Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 1 s. 578, DOI: 10.3390/app13010578
11. Plasma treatment for conditioning of juice
inne publikacje [AUT. KOR.] Dawid Zarzeczny , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Joanna Pawłat , [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] Barbara Chudzik , [AUT.] Zdenko Machala , [AUT.] Karol Hensel . W: Book of abstracts: 2nd Training School " Cold Plasmas to fight microorganisms, viruses & toxins for medical and agricultural applications" 13th-16th Ferbruary 2023, Bari, Italy, Bari 2023 2023
13. Juice quality evaluation with multisensor systems—a review
artykuł [AUT. KOR.] Emilia Osmólska, [AUT. KOR.] Monika Stoma, [AUT.] A. Starek-Wójcicka . SENSORS 2023 T. 23 Nr 10 s. 4824, DOI: 10.3390/s23104824
16. Wpływ dodatku sumaka (rhus coriaria l. ) na zawartość podstawowych składników odżywczych w koktajlu owocowo-warzywnym
inne publikacje [AUT. KOR.] Emilia Osmólska, [AUT.] A. Starek-Wójcicka . W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 14-14
18. Badania pilotażowe nad zastosowaniem zimnej plazmy atmosferycznej do utrwalania pieczywa
inne publikacje [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] Renata Różyło, [AUT.] Iwona Niedźwiedź, [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Magdalena Polak-Berecka, [AUT.] Joanna Pawłat . W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 56-56
19. Wpływ obróbki zimną plazmą atmosferyczną na jakość świeżego soku tłoczonego z marchwi
artykuł [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] Elżbieta Grządka , [AUT.] A. Sagan , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT. KOR.] Dawid Zarzeczny , [AUT.] Z. Kobus , [AUT.] Barbara Chudzik , [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Joanna Pawłat . Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality 2023 T. 30 Nr 3 s. 181-197
21. PRODUKTY CONVENIENCE I GRILLOWE w sektorze mięsnym
artykuł [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] Joanna Pawłat . Gospodarka Mięsna 2023 Nr 5 s. 24-27

2022

25. Usefulness of selected apple varieties for the production of NFC juices
inne publikacje [AUT. KOR.] Emilia Osmólska, [AUT.] A. Starek-Wójcicka , [AUT.] Katarzyna Prokopiuk . W: 1st International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT., Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2022 2022, s. 027, DOI: 10.24326/ICDSUPL1.T027
Elementów na stronie: