MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka wybranych wyróżników jakości technologicznej mięsa wieprzowego
Abstrakt
Autorzy
Kinga Kropiwiec
Karolina Kasprzak
Marek Babicz
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65598-19-6
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
30-38
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o.o.
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0