MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec
Abstrakt
Autorzy
Mirosław Szala
Kinga Kropiwiec
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65598-19-6
Rok wydania:
*
2016
Rozdziały:
*
Właściwości przeciwrodnikowe wybranych gatunków owadów jadalnych
[AUT.]
Ewelina Zielińska .
Lublin 2016 2016, s. 169-177, 978-83-65598-19-6
Możliwości praktycznego wykorzystania owadów jadalnych w przemyśle spożywczym
[AUT.]
Ewelina Zielińska .
Lublin 2016 2016, s. 179-187, 978-83-65598-19-6
Charakterystyka wybranych wyróżników jakości technologicznej mięsa wieprzowego
[AUT.]
Kinga Kropiwiec
, [AUT.]
Karolina Kasprzak-Filipek
, [AUT.]
Marek Babicz
. Lublin 2016 2016, s. 30-38, 978-83-65598-19-6
Jakość produktów mlecznych na podstawie raportów z krajowych kontroli IJHARS i europejskiego systemu RASFF
[AUT.]
Agnieszka Zaborska ,
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Aneta Brodziak
. Lublin 2016, s. 39-59, 978-83-65598-19-6
Zawartość cholesterolu w surowcach i produktach pochodzenia zwierzęcego
[AUT.]
Kinga Kropiwiec
, [AUT.]
Marek Babicz
, [AUT.]
Zuzanna Całyniuk
. Lublin 2016 2016, s. 75-84, 978-83-65598-19-6
Substancje biologicznie aktywne w mięsie i produktach mięsnych surowo dojrzewających
[AUT.]
Anna Kononiuk
, [AUT.]
Małgorzata Karwowska
. Lublin 2016 2016, s. 85-99, 978-83-65598-19-6
Profil kwasów tłuszczowych w tkankach karpia i śledzia
[AUT.]
Anna Stępniowska
, [AUT.]
Martyna Kiesz ,
[AUT.]
Zwenyslawa Zasadna ,
[AUT.]
Ewelina Cholewińska
, [AUT.]
Anna Czech
. Lublin 2016, s. 114-122, 978-83-65598-19-6
Zastosowanie wybranych ziół w różnych etapach produkcji wieprzowiny
[AUT.]
Kinga Kropiwiec
, [AUT.]
Marek Babicz
, [AUT.]
Marcin Hałabis
. Lublin 2016 2016, s. 135-146, 978-83-65598-19-6
Produkcja żywności wspomagana ultradźwiękami
[AUT.]
Marcin Maksymiec ,
[AUT.]
Anna Frąckiewicz ,
[AUT.]
Dariusz Stasiak
. Lublin 2016 2016, s. 199-216, 978-83-65598-19-6
Podroby jako cenny surowiec w przemyśle mięsnym
[AUT.]
Kinga Kropiwiec
, [AUT.]
Marek Babicz
, [AUT.]
Agnieszka Magdalena Grzebalska .
Lublin 2016 2016, s. 224-234, 978-83-65598-19-6
Związki polifenolowe jako składniki bioaktywne żywności funkcjonalnej - ich budowa, właściwości oraz analiza
[AUT.]
Kamila Kasprzak ,
[AUT.]
Magdalena Kręcisz
, [AUT.]
Karol Kupryaniuk
, [AUT.]
Arkadiusz Matysiak .
Lublin 2016 2016, s. 101-113, 978-83-65598-19-6
Wieprzowe produkty regionalne szansą rozwoju gospodarstw rodzinnych na Lubelszczyźnie
[AUT.]
Kinga Kropiwiec
, [AUT.]
Marcin Bany ,
[AUT.]
Marek Babicz
. Lublin 2016 2016, s. 235-244, 978-83-65598-19-6
Opłacalność produkcji tuczników rasy puławskiej oraz polskiej białej zwisłouchej w cyklu zamkniętym w latach 2014-2015
[AUT.]
Kinga Kropiwiec
. Lublin 2016 2016, s. 245-256, 978-83-65598-19-6
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0