Przegląd wybranych zagadnień z zakresu przemysłu spożywczego / red. Mirosław Szala, Kinga Kropiwiec

Abstrakt

Autorzy

Mirosław Szala
Mirosław Szala
monografia
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL
Polski
978-83-65598-19-6
2016
Właściwości przeciwrodnikowe wybranych gatunków owadów jadalnych
[AUT.] Ewelina Zielińska . Lublin 2016 2016, s. 169-177, 978-83-65598-19-6
Możliwości praktycznego wykorzystania owadów jadalnych w przemyśle spożywczym
[AUT.] Ewelina Zielińska . Lublin 2016 2016, s. 179-187, 978-83-65598-19-6
Profil kwasów tłuszczowych w tkankach karpia i śledzia
[AUT.] Anna Stępniowska, [AUT.] Martyna Kiesz , [AUT.] Zwenyslawa Zasadna , [AUT.] Ewelina Cholewińska, [AUT.] Anna Czech. Lublin 2016, s. 114-122, 978-83-65598-19-6
Produkcja żywności wspomagana ultradźwiękami
[AUT.] Marcin Maksymiec , [AUT.] Anna Frąckiewicz , [AUT.] Dariusz Stasiak. Lublin 2016 2016, s. 199-216, 978-83-65598-19-6
Podroby jako cenny surowiec w przemyśle mięsnym
[AUT.] Kinga Kropiwiec , [AUT.] Marek Babicz, [AUT.] Agnieszka Magdalena Grzebalska . Lublin 2016 2016, s. 224-234, 978-83-65598-19-6
Związki polifenolowe jako składniki bioaktywne żywności funkcjonalnej - ich budowa, właściwości oraz analiza
[AUT.] Kamila Kasprzak , [AUT.] Magdalena Kręcisz, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Arkadiusz Matysiak . Lublin 2016 2016, s. 101-113, 978-83-65598-19-6
Wieprzowe produkty regionalne szansą rozwoju gospodarstw rodzinnych
 na Lubelszczyźnie
[AUT.] Kinga Kropiwiec , [AUT.] Marcin Bany , [AUT.] Marek Babicz. Lublin 2016 2016, s. 235-244, 978-83-65598-19-6
inne
Dozwolony użytek
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
5
0
0
0