MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena i szacowanie ryzyka bezpieczeństwa zdrowotnego na przykładzie zagrożeń mikrobiologicznych mogących wystąpić przy produkcji pizzy
Abstrakt
Autorzy
Ewelina Chomicz
Agnieszka Latoch
Justyna Libera
Katarzyna Kozłowicz
Monika Szendała
Marcin Maksymiec
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-79-0
Rok wydania:
*
2016
Informacje:
*
Wybrane problemy z zakresu przemysłu spożywczego : teoria i praktyka : monografia naukowa / pod red. M. Stomy, A. Dudziak, Z. Kobusa
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
41-58
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0