MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zarządzanie alergenami w gastronomii zgodnie nowymi wymaganiami Unii Europejskiej
Abstrakt
Autorzy
Jolanta Król
Magdalena Stobiecka
Anna Litwińczuk
Aneta Brodziak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Zarządzanie jakością w przestrzeni organizacyjno-społecznej / pod redakcja naukową Tadeusza Sikory
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-942362-7-4
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Zarządzanie jakością w perspektywie organizacyjno-społecznej / Pod red. nauk. Tadeusza Sikory
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
403-415
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0