MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zarządzanie jakością w przestrzeni organizacyjno-społecznej / pod redakcja naukową Tadeusza Sikory
Abstrakt
Autorzy
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-942362-7-4
Rok wydania:
*
2017
Rozdziały:
*
Zarządzanie alergenami w gastronomii zgodnie nowymi wymaganiami Unii Europejskiej
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Magdalena Stobiecka
, [AUT.]
Anna Litwińczuk
, [AUT.]
Aneta Brodziak
. Kraków 2017 2017,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 403-415, 978-83-942362-7-4
Wymiary solidarności społecznej przedsiębiorstw
[AUT.]
Eugenia Czernyszewicz
. Kraków 2017 2017,
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
, s. 261-272, 978-83-942362-7-4
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0