MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Metody pozyskiwania oraz zastosowanie oleju rzepakowego
Abstrakt
Autorzy
Marta Krajewska
Beata Ślaska-Grzywna
Agata Blicharz-Kania
Maciej Sprawka
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywienie i żywność / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65677-98-3
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Żywienie i żywność / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
66-72
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0