MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa
Abstrakt
Autorzy
Anna Pęksa
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7717-264-3
Rok wydania:
*
2017
Rozdziały:
*
Wpływ żywienia na prawidłowy przebieg ciąży
[AUT.]
Karina Błądkowska ,
[AUT.]
Małgorzata Kostecka
. Wrocław, 2017 2017,
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
, s. 121-128, 978-83-7717-264-3
Wpływ rodzaju rozpuszczalnika na aktywność przeciwrodnikową ekstraktów ziołowych
[AUT.]
Monika Staszowska-Karkut
, [AUT.]
Małgorzata Materska
, [AUT.]
Barbara Chilczuk
, [AUT.]
Marzena Pabich
, [AUT.]
Monika Sachadyn-Król
. Wrocław, 2017 2017,
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
, s. 221-228, 978-83-7717-264-3
Właściwości fizykochemiczne oleju roślinnego poddanego sonikacji
[AUT.]
Dariusz Stasiak
, [AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT.]
Marcin Maksymiec .
Wrocław, 2017 2017,
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
, 978-83-7717-264-3
Analiza struktury ekstrudantów skrobiowo-białkowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych z fazy ciekłej
[AUT.]
Marzena Włodarczyk-Stasiak
, [AUT.]
Artur Mazurek
, [AUT.]
Radosław Kowalski
, [AUT.]
Urszula Pankiewicz
, [AUT.]
Monika Sujka
, [AUT.]
Jerzy Jamroz
. Wrocław, 2017 2017,
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
, s. 397-409, 978-83-7717-264-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0