MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analiza struktury ekstrudantów skrobiowo-białkowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych z fazy ciekłej
Abstrakt
Autorzy
Marzena Włodarczyk-Stasiak
Artur Mazurek
Radosław Kowalski
Urszula Pankiewicz
Monika Sujka
Jerzy Jamroz
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7717-264-3
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
397-409
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Seria wydawnicza:
*
Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Numer w serii:
*
206
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0