MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ rodzaju rozpuszczalnika na aktywność przeciwrodnikową ekstraktów ziołowych
Abstrakt
Autorzy
Monika Staszowska-Karkut
Małgorzata Materska
Barbara Chilczuk
Marzena Pabich
Monika Sachadyn-Król
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7717-264-3
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
221-228
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Seria wydawnicza:
*
Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Numer w serii:
*
206
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0