MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wstępne wyniki badań wartości rzeźnej i jakości mięsa tuczników rasy puławskiej
Abstrakt
Autorzy
Anna Litwińczuk
Piotr Domaradzki
Marek Babicz
Michał Prasow
Piotr Skałecki
Marcin Hałabis
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane problemy jakości żywności redaktorzy/ Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7351-855-1
Rok wydania:
*
2018
Informacje:
*
Wybrane problemy jakości żywności / redaktorzy: Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
165-174
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
Seria wydawnicza:
*
Monografia z serii wydawniczej pod patronatem Mazowieckiego Oddziału Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego
Numer w serii:
*
9
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0